POŽEGA, 24.10.2019.
Požega Shopping Capitol, dio Capitol Park branda, danas je obradovao svoje kupce otvorenjem centra od 4.200 kvadratnih metara u Osječkoj ulici 10. S početkom u 09 h dobrodošlicu prvim kupcima su poželjeli SPAR, Bipa, Intersport, Pepco, kafić Tutto bene te frizerski salon Style, dok će trgovina TEDi svoja vrata kupcima otvoriti do kraja mjeseca. Kupci su mogli iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja kao i uživati u zabavnim sadržajima za najmlađe.

Direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn, naglasio je vrijednosti kojima Capitol Park pridonosi lokalnoj zajednici: „Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.“

SPAR Hrvatska danas je u sklopu Shopping centra Capitol svečano otvorio svoju prvu trgovinu u Požegi, a za kupce će u novom SPAR supermarketu prilikom otvorenja biti organizirane i brojne pogodnosti. U novom supermarketu koji se prostire na 1.480 kvadratnih metara kupcima će na usluzi biti 40 djelatnika, a radno vrijeme supermarketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.

Capitol Park brand je dio portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group s partnerima i investitorima iz cijelog svijeta aktivno surađuje na i na ostalim projektima kako u Velikoj Britaniji tako i u jugoistočnoj Europi.